Segway City Tours Amsterdam gebruikt sinds kort het draadloze AXIWI communicatiesysteem tijdens haar city tours. Zowel de gids als de toeristen die meedoen aan de city tour, zijn uitgerust met een AXIWI communicatiesysteem. Alles wat de gids vertelt, horen de toeristen direct via de ‘open’ lijn verbinding van het communicatiesysteem. Het is een duplex communicatiesysteem, wat inhoud dat er tweerichtingscommunicatie mogelijk is; net als bij een telefoongesprek. Hierdoor kunnen de toeristen snel en gemakkelijk vragen stellen aan de gids.

Eigenaar van Segway Tours, Peter Bakker, over het gebruik van het AXIWI communicatiesysteem: ‘We maken nu een aantal maanden, naar alle tevredenheid, gebruik van het AXIWI communicatiesysteem. Het communicatiesysteem stelt een gids van de Segway city tour in staat, Amsterdam op zijn best te laten zien. De gids kan met het communicatiesysteem direct en duidelijk verstaanbaar vertellen over de bezienswaardigheden in Amsterdam.

Het AXIWI communicatiesysteem draagt ook bij aan een veilige city tour. Wij leiden de toeristen rond op Segways en zijn daarmee onderdeel van het verkeer. Door het gebruik van de AXIWI kan de guide zijn ogen op de weg houden en tegelijkertijd vertellen. Daarnaast rijdt er ook een begeleidende guide achter de groep aan, die via de AXIWI instructies kan geven om op zo’n veilig mogelijk manier op de Segway te rijden.

Wij zijn erg tevreden over het AXIWI communicatiesysteem. Het communicatiesysteem draagt bij aan een veilige en gastvrije Segway city tour door Amsterdam.’

Segway City Tour door Amsterdam

De Segway tour gaat door de gehele binnenstad van Amsterdam. Alle bekende toeristische trekpleisters zoals de Jordaan, het  Museumplein, de Dam, De Waag, het Rijksmuseum  en de beroemde Wallen van Amsterdam.

Meer informatie over het AXIWI communicatiesysteem

Het  AXIWI AT-320 (2-weg) duplex rondleidingsysteem is een duplex (tweerichtings) 2 weg communicatiesysteem. Gelijktijdig kunnen 5 personen met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI communicatiesysteem is geheel handsfree te gebruiken.en beschikt over 4 kanalen.

Meer informatie over het Axitour AXIWI AT-320 simplex communicatiesysteem.